Cukrová vata v lese

Celostní koučink

Cukrová vata v lese

Cukrová vata v lese? Ano! Dnes jsem ji dceři v lese vážně koupila. Bylo to nečekané a o to větší byla její radost.

Jak to souvisí s naším rozvojem? Často se setkávám u klientů s tim, že si nedovedou představit, jak by se dala řešit jejich situace. A znám to samozřejmě i ze svého života, kdy mě způsob řešení někdy hodně prekvapil, kdyz jsem opravdu nechala plynout věci tak, jak přicházely, když jsem našla řešení uvnitř sebe.

Někdy je těžké přestavit si vůbec nějaké řešení, zvlášť, když jsme v těžké situaci.

…Když i přesto, že na sobě pracujeme, makame denně, jsou věci, které nám připraví naše zaseklé okolí a my se vezeme, stále věříme a čekáme, že se odsekne (samozřejmě kdyz víme, že potenciál i moznosti na to ma) 🙂

…Když jsme v situaci, která je fakt blbá a my hledáme světýlka na konci tunelu

…Když si říkáme, že není možné, kolik omezujících situaci a lidí kolem sebe máme

…V období, které už chceme mít za sebou…

Je in říkat, že můžeme vše, ale je také in říkat, jak je to děsně jednoduché… A někdy to díky všem těm motivačním řečem vypadá, že to nastane mávnutím kouzelného proutku.

Ano, můžeme vše, ale je to někdy skutečně jako v pohádce. Někdy ta cesta není jednoduchá a ta trnitá a plná nespravedlností vede ke skutečnému štěstí.

Co pomáhá, abychom to nevzdali a díky mechové cestičce si všimli té trnité, za kterou je ale daleko větší odměna nebo dokonce poklad? Treba ten v podobe odhalení našeho potenciálu, sebevědomí, hodnoty… 🦋🌞

A jak poznat, že ta snazší cesta není lepší? Aby to nebylo jednoduché, tak někdy je lepší ta snazší a někdy musíme probudit spící Růženku za trnitými keři, zdolat devatero hor.

Neomezuje svoje myšlení! Cukrova vata v lese? Ano! Řešení, které si vůbec neumíme představit? Ano! Prostě přijde, věřte tomu a nenechte se ponořit do bláta, které se vám zrovna lepí na paty a odradit lidmi, kteří to sami nedokážou!

Věřte v to, že řešení přijde, věřte svým snům, přáním, sami sobě! Nepodrývejte jediného člověka, na kterého se můžete vždy a za všech okolností spolehnout, nehåzejte klacky pod nohy sami sobě. Podívejte se na sebe a věřte tomu, že lepší zítřek přijde, že vy máte sílu to zvládnout! A věřte tomu, že vy uvnitř sebe víte, která cesta je ta správná.

Většinou nikdy nevime, kdy a jak se naše situace vyřeší. Je důležité být otevřený všemu, co přijde, i tem nejbláznivějším řešením!

Děkuji svým úžasným klientům za práci, kterou s nimi mohu dělat. Neskutečně mě to baví a jsem rada za každý poklad, který objevíme, ze všech posunů, které uděláme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *